Local content is hot!

Waardepropositie is het belangrijkste ding dat bepaalt of mensen meer moeite zullen doen om meer over je product te lezen of dat ze op de knop Terug gaan klikken. Het is ook het belangrijkste dat je moet testen – en als je het goed doet zal het een enorme boost geven.

Waardeproposities of Value Propositions worden veel sterker als ze worden gecombineerd met “local content”. En dan vooral in de moedertaal van de doelgroep.

Lokalisatie is bij ons vertaalbureau het toverwoord. DGtranslations HAS THOUGHT ABOUT IT…

Taal is een krachtig middel om je boodschap te communiceren en je daarmee te onderscheiden. Taal speelt de hoofdrol in SEO. Content universeel maken voor de verschillende regio’s waarin je belangrijkste doelgroepen zich bevinden: het werkt niet meer.

Lokale content is de oplossing voor het bereiken van de doelgroepen. Naast een betere transformatie van de boodschap zorgt het ook voor een hogere positie in de resultaten van lokale zoekmachines.

Lokale contentmarketing kan dus zeer succesvol zijn in de verschillende aspecten van jouw marketingactiviteiten.

Maar dan dien je ook verder te gaan dan een standaard vertaling. Schrijf de local content in de moedertaal van uw doelgroep. Lokaliseer deze tekst, zorg ervoor dat de ongeschreven regels zichtbaar zijn in de manier waarop de tekst tot stand is gekomen. Wat kun je in dat land of die regio wel zeggen en wat kun je niet zeggen. Welk (taal)grapje kan wel?

DGtranslations heeft vertalers die ten eerste uw onderwerp goed beheersen, oftewel uw (bron)taal spreken. Daarnaast wonen en leven ze in de regio van jouw targetgroup en zijn ze ondergedompeld in deze (taal)cultuur. De doeltaal is hun moedertaal en een taal leeft, dus leven onze vertalers in die taal. Ze hebben een taalopleiding op academisch niveau en snappen precies wat ze wel kunnen schrijven en wat niet. De beste aanpak voor SEO, communicatiekracht en je Value Proposition!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Offerte?

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt