Marketing vertalingen

CREATIEF VERTALEN

“Het vertalen van wervende of advertentieteksten is een verhaal apart. Je inleven in de tekst.”

Het vertalen van het juiste gevoel

Het vertalen van wervende of advertentieteksten is een verhaal apart. Je inleven in de tekst. Het kunnen begrijpen wat het doel is dat de opdrachtgever wenst te bereiken met zijn boodschap. Dit vraagt kennis van product-marktcombinaties. De ontvangers van de boodschap als doelgroep kunnen begrijpen en door hun bril naar de tekst kunnen kijken.

Dit vraagt om meedenken in taal en vooral gevoel voor taal!

Of het nu gaat om uw website, uw brochure, uw advertenties of de ondertiteling of voice-over van uw promotievideo! Bij DGt vindt u dit specialisme, van en naar alle Europese talen!

shutterstock_323021738

Translation Management System

We werken met een geavanceerd Translation Management System inclusief online client portal. Daarin kunnen we nagenoeg alle bestandsformaten verwerken, zoals: InDesign, FrameMaker, Word, PowerPoint, Excel, CSV, maar ook bijvoorbeeld Code-, HTML-, XML-, XSL-, YAML- of XLIFF-files. Een belangrijk voordeel hiervan, de vertalingen die u van ons ontvangt zijn gebruiks-/publicatie-klaar. De opmaak is na vertaling meteen in orde, wat vaak een hoop DTP-kosten scheelt. Of de vertaalde software kan meteen in uw systeem worden geladen.

dgt-foot

© Copyright Vertaalbureau DG translations 2024

Offerte?

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt