Financiële vertalingen

DE FINANCIËLE SECTOR

“Never change a winning team!”

Native gespecialiseerde vertalers

Financiële dienstverlening is een wereldwijde industrie die 24/7 actief is en in staat moet zijn om met alle markten te communiceren.

DG translations heeft zeer betrouwbare en innovatieve taaloplossingen voor de financiële sector ontwikkeld. Om zo tegemoet te komen aan de specifieke behoeften op het gebied van snelle en accurate vertalingen met deskundige financiële en bedrijfseconomische vertalers.

Hebben we een “perfect-match” tussen de opdrachtgever en de vertaler? Dan gaan we er echt alles aan doen om die combinatie in te plannen.

Translation Management System

We werken met een geavanceerd Translation Management System inclusief online client portal. Daarin kunnen we nagenoeg alle bestandsformaten verwerken, zoals: InDesign, FrameMaker, Word, PowerPoint, Excel, CSV, maar ook bijvoorbeeld Code-, HTML-, XML-, XSL-, YAML- of XLIFF-files. Een belangrijk voordeel hiervan, de vertalingen die u van ons ontvangt zijn gebruiks-/publicatie-klaar. De opmaak is na vertaling meteen in orde, wat vaak een hoop DTP-kosten scheelt. Of de vertaalde software kan meteen in uw systeem worden geladen.

dgt-foot

© Copyright Vertaalbureau DG translations 2024

Offerte?

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt