Technische vertalingen

Dit vraagt kennis van product-marktcombinaties. De ontvangers van de boodschap als doelgroep kunnen begrijpen en door hun bril naar de tekst kunnen kijken.

“Wij hebben zelfs specialistische vertalers zonder taalkundige opleiding”

De technische industrie is de snelst groeiende industriesector wereldwijd. Ze zijn in alle opzichten grensoverschrijdend. In een razend tempo ontstaan er nieuwe ontwikkelingen en nieuwe samenwerkingen. Juist in deze sector hebben marketeers en copywriters van technische documentatie behoefte aan snelle, hoogwaardige taaloplossingen. Meertalige oplossingen die naadloos aansluiten op hun eigen systemen en de klant helpen bij het effectief communiceren om zo voorop te kunnen blijven lopen.

Technologiebedrijven die voorop lopen, hebben vaak hun eigen taal. Het zijn marktleiders die betrouwbare lokalisatiepartners nodig hebben. Partners die niet alleen de lokale taal beheersen, maar ook die unieke specifieke terminologie kunnen vertalen. Onze vertalers worden in eerste instantie geselecteerd op hun technische opleiding of achtergrond. Want alleen dan begrijpen ze wat ze vertalen. Uiteraard zet een goede linguïst nog even de puntjes op “i”.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij maken graag tijd voor u vrij! 076-5297711

Local content is hot

Check ons blog

Offerte?

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt