Gespecialiseerde tolkservice

Een tolksessie kan niet opnieuw; het moet meteen goed. Dit vergt van onze tolken een opperste concentratie van het begin tot en met het einde van de sessie.

Het inzetten van tolken is voor Vertaalbureau De Goeij een uiterst serieuze zaak. Met onze tolkendiensten hanteren wij een focus op tolksessies met een juridische en/of medische inhoud. Hiervoor beschikken wij over zeer goed opgeleide mensen.

Een tolksessie kan niet opnieuw; het moet meteen goed. Dit vergt van onze tolken een opperste concentratie van het begin tot en met het einde van de sessie. Daarnaast is een goede kennis van het onderwerp en beheersing van de talen op specialistenniveau van cruciaal belang. Ook hier geldt dat tolken een echt vak is en een professionele aanpak vereist.

Tijdens de tolkdiensten die door Vertaalbureau De Goeij BV geleverd worden, zijn objectiviteit, professionaliteit, integriteit en geheimhouding gewaarborgd door middel van geheimhoudingsverklaringen en de beroepscode.

Daarnaast vinden wij een vorm van een ‘klik’ tussen de tolk en u als opdrachtgever belangrijk. We moeten het samen doen en als de sfeer en relatie tussen de partijen goed is, werkt dat een stuk prettiger en zal dat zeker bijdragen aan de kwaliteit van de dienstverlening.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij maken graag tijd voor u vrij! 076-5297711

Offerte?

U ontvangt geheel vrijblijvend een prijsopgave!

 

Offerte?

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt