Vertaalbureau DG Translations B.V. en Transport & Logistiek Nederland ondertekenen Servicepartner-overeenkomst Vertaaldiensten

Vertaalbureau DG Translations B.V. en Transport & Logistiek Nederland ondertekenen Servicepartner-overeenkomst Vertaaldiensten

Zoetermeer, 13 december 2017

De heer drs.  J. Boeve, Algemeen Directeur van TLN en H. Joele, Managing Director van DGT, hebben op woensdag 13 december de Servicepartner-overeenkomst getekend ten behoeve van vertaaldiensten.

In verband met verdere internationalisering van de transport en logistiek sector, ontstaat er binnen TLN en bij haar leden steeds meer behoefte aan vertalingen en verduidelijking van buitenlandse documenten en teksten. Na diverse gesprekken en onderhandelingen werd een akkoord bereikt met DG Translations B.V.

DGT is een vertaalbureau gevestigd in Breda en bedient diverse nationale en internationale klanten in zowel de profit als de non-profit sector. DGT onderscheidt zich van andere bureaus onder andere door haar brede kennis van de transport- en logistiekmarkt.

De vertaaldiensten bestaan bijvoorbeeld uit het vertalen van websites, ALV’s (Algemene LeveringsVoorwaarden), contracten, offertes en alle andere branche gerelateerde documenten en teksten. DGT voert deze vertalingen uit van en naar alle Europese talen, maar ook de Aziatische en alle Arabische varianten.

Een specifiek voor TLN ontwikkeld product is de ‘Duidingsservice’, leden van TLN ontvangen een samenvatting van de inhoud van een anderstalig document. Bijvoorbeeld wanneer een transporteur een bekeuring heeft ontvangen vanuit Hongarije. DGT zal dan aangeven wat de te verwachten acties zijn die in de brief staan beschreven. Dit is aanmerkelijk goedkoper dan wanneer een dergelijke brief in zijn geheel wordt vertaald.

Voor verdere informatie over de nieuwe Servicepartner en de vertaaldiensten; https://www.tln.nl/product ‘Partners’ of www.dgtranslations.nl +31 (0)76 5297711 of via e-mail translations@degoeij.nl

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Offerte?

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt