Even voorstellen

Mijn naam is Hector Joele. Mijn rol binnen Vertaalbureau De Goeij BV als Managing Director vervul ik met heel veel plezier. Sowieso begeven wij ons in een geweldige markt. Hoewel de meeste mensen dat niet zo inschatten, is de markt van vertalingen een zeer dynamische markt. En daar begeef ik me graag in. Er zijn veel technologische ontwikkelingen en steeds meer bureaus vinden hun weg in een specialisatie of gaan zich juist breed organiseren om via internet iedereen van dienst te kunnen zijn.

Maar voor mij blijft het vak vertalen het meest prikkelen. Ongelofelijk wat er allemaal bij komt kijken om een stuk tekst van de ene taal naar de andere taal om te zetten. We zijn nog steeds erg onder de indruk als we voor een opdrachtgever bijvoorbeeld een juridisch document over een medisch onderzoeksrapport hebben vertaald. Het beschikken over talenkennis, kennis van jurisprudentie en bovendien snappen waar de medische termen over gaan en dat vervolgens omzetten naar een vreemde taal. Waanzinnig!

Zelf ben ik ook graag met marketing en marketingteksten bezig. Heerlijk om met woorden te spelen en zo bij te dragen aan een unieke boodschap. Met vertaalbureau De Goeij BV als fundatie hoop ik mijn dromen waar te kunnen maken in de vertaalbranche. Maar ook dat ik een bijdrage mag leveren aan de talentontwikkeling van nieuwe generaties en de ontwikkeling van de samenleving in het algemeen.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Offerte?

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt